Digital Mainport Lunch

DORDRECHT – Afgelopen donderdag 9 mei 2019 is de eerste Digital Mainport Lunch gehouden bij de Duurzaamheidsfabriek. Het was de eerste van meer Digital Mainport evenementen die gaan komen.

De kracht van regionale digitalisering en digitaliseren doe je met elkaar. Dat zijn de belangrijkste speerpunten van de Digital Mainport Drechtsteden. Met deze gedachten in het achterhoofd is 9 mei 2019 de eerste Digital Mainport Lunch georganiseerd.

De lunch is bedoeld als een informele bijeenkomst om onderling ideeën uit te wisselen en te netwerken.  Voorafgaand aan de lunch vertelde Hans Uithol over de voortgang van DMD en Han van Eijnsbergen over peilbuizen pilot die uitgevoerd wordt door de gemeente Dordrecht.

Digital Mainport Drechtsteden gaat jaarlijks vier van dit soort lunches organiseren met elke keer een ander thema. Hierbij is het doel om het Digital Mainport netwerk zo groot mogelijk te maken en de regio als collectief te versterken.

Graag wil DMD de Duurzaamheidsfabriek bedanken voor het beschikbaar stellen van de ruimte en HBO Drechtsteden voor de organisatie van de lunch!

De volgende Digital Mainport Lunch staat gepland op 20 juni 2019. Heeft u ideeën voor een thema of wilt u gastheer/vrouw zijn, mail dan naar info@drechtstekker.nl. Hou de site in de gaten voor informatie over Digital Mainport Lunches.